Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Limppu asui 11kk 2,5km päässä ystäväni luona, seuranaan ruunat Rölli ja Bambi, ja tammat Rosa ja Nasu. Olosuhteiden pakosta joutui ystäväni muuttamaan. Uudessa paikassa ei ikävä kyllä ole tilaa kuin neljälle hevoselle, joten minulla alkoi suunnittelu ja rakennusprojekti. 24.11.2007 oli hevosten muutto edessä ja Limppu muutti omaan pihaan ilman lajiseuraa.

Limpulla on talon takana tilava metsätarha, missä se viihtyisikin vaikka vuorokaudet ympäri, säästä riippumatta. Emännän päätöksellä poika viettää kuitenkin yönsä talviaikaan sisällä. Sille on rakennettu vanhaan autotalliin karsina, toisen puolen tallista toimiessa yhdistettynä rehuvarastona/"vermeiden" säilytystilana.

Syyskuussa 2008 alkoi uusi rakennusprojekti kun Limpun uudelle ystävälle piti saada koti kuntoon. Teimme siis myös Ljùfurille karsinan, joten vermeet saivat muuttaa sisätiloihin tilan puutteen takia. Pojille on kuitenkin riittävät tilat, mikä on tärkeintä, ja pari laatikkoakin sekaan vielä mahtuu. "Käytävä" on kyllä hieman ahdas, mutta olemassa....

Diiva ja Limppu tutkimassa uutta tarhanosaa keväällä 2008


©2019 Whistles - suntuubi.com